ŽC 112 Sletio s ceste između Totovca i Savske Vesi i udario u raspelo

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 77 poziva. Od toga je 32 poziva bilo namjenskih i iste je obradioi proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 18, za policiju 11 poziva, za vatrogasce 1 poziv, dok su za ostale službe bila 2 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. Imali su 2 intervencije, 1 poziv bila je lažna dojava, dok kod 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju razbijeno staklo na vratima kuće u Domašincu o čemu su zaprimili dojavu u 6:43 sati. U 9:36 su zaprimili dojavu o remećenju javnog reda i mira kod benzinske pumpe Adria Oil na Južnoj zaobilaznici u Čakovcu.

U 9:53 stigla je dojava o sudaru dva osobna automobila u Varaždinskoj ulici u Nedelišću pri čemu je nastala materijalna šteta. U 11:01 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila na parkiralištu Galerije Sjever u Čakovcu s materijalnom štetom.

Točno u podne javljeno im je o razbijenom zadnjem staklu na osobnom automobilu na parkiralištu u Novakovoj ulici u Čakovcu. U 18:13 sati stigla je dojava da je osobni automobil udario u zaštitnu metalnu ogradu u ulici V. Nazora u Nedelišću, srećom, nastala je samo materijalna šteta.

U 2:28 stigla je zadnja dojava. Na relaciji Savska Ves – Totovec osobni automobil je sletio s ceste, prilikom čega je udario u sakralni objekt (raspelo) pri čemu je nastala materijalna šteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije