ŽC 112 Krađa torbice s bicikla u Palovcu, mladi radili nered u Čakovcu

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 92 poziva. Od toga je 32 poziva bilo namjenskih i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 13 poziva. za policiju 16 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok je za ostale službe bilo 3 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 5 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervencije, dok kod 3 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju krađu ženske torbice s bicikla u Palovcu, o čemu su dojavu zaprimili u 14:12 sati. U 16:33 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na D-3 između Svetog Jurja u Trnju i Hodošana. Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilu, a srna je uginula.

U 22:50 sati zaprimili su dojavu o remećenju javnog reda i mira u Čakovcu u Ulici T. Masaryka. Grupa mlađih osoba je galamila i radila nered. U 22:55 sati zaprimili su dojavu o pokušaju provale u obiteljsku kuću u Goričanu u Glavnoj ulici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije