ŽC 112 Prometne nesreće u Svetom Križu i Svetom Martinu na Muri

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 81 poziv. Od toga je 27 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 10 poziva, za policiju 14 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok su za ostale službe bila 3 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervencije, 1 poziv bila je lažne dojava, dok kod 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju provalu u obiteljsku kuću u Čakovcu u Ulici I. G. Kovačića. Dojavu o tome zaprimili su u 9:51 sati. U 14:56 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali i krađi iz osobnog vozila na parkiralištu kod groblja u Nedelišću.

U 17:17 sati zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na D-20 u Svetom Križu kod crkve. U sudaru dva osobna vozila nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala je materijalna šteta.

U 17:53 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći u Toplicama Sveti Martin. Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu pri čemu je na vozilu nastala materijalna šteta, a srna je uginula.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije