ŽC 112 Brojne nesreće obilježile dan

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 69 poziva. Od toga je 29 poziva bilo namjenskih i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 12 poziva, za policiju 13 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok je za ostale službe bilo 4 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervencije, dok za 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Tokom subote dogodile su se brojne nesreće, no ŽC 112 Čakovec najprije je zaprimio dojavu o krađi drva. Dogodilo se to u šumi kod Domašinca, a dojava je zaprimljena u 9:35 sati. U 09:39 zaprimili su dojavu o sudaru 2 osobna vozila u Čakovcu, kod hotela Park. Nastala je materijalna šteta.

U 11:57 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru 2 osobna vozila u Čakovcu, u Ulici Žrtava fašizma. Pritom je nastala materijalna šteta, a jedno je vozilo napustilo mjesto nesreće. U 12:58 stigla je dojava o sudaru 2 kartingaša na kartodromu u Belici, a jedan od njih je pritom ozlijeđen.

U 17:39 sati dogodila se prometna nesreća u Novom Selu Rok. Sudarila su se 2 osobna vozila, a nastala je materijalna šteta. U 00:26 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog vozila na srnu na relaciji Selnica – Donji Koncovčak. Na vozilu je nastala materijalna šteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije