ŽC 112 Vjetar nosio krovove, četiri osobe ozlijeđene u Maloj Subotici

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 184 poziva. Od toga je 48 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (16) i policiji (10). Od jučerašnjih događaja izdvajaju jednu dojavu.

U 21:37 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Maloj Subotici.

U sudaru tri osobna vozila jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i zbrinuta u ŽB Čakovec, a tri su osobe lakše ozlijeđene. U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 16 poziva. Za 12 poziva izašli su na intervenciju, jedan poziv je bila lažna dojava, dok za 3 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

– Jučer oko 20:10 sati olujno nevrijeme je zahvatilo Međimursku županiju. Jak vjetar je odnio krovove sa kuća u Čakovcu (2) i jedan u Novom Selu Rok.

Došlo je do prekida električne energije u nekoliko naselja općina Selnica, Štrigova, Sveti Juraj na Bregu i grad Mursko Središće. Dobili smo desetak poziva o srušenom drveću na prometnice diljem županije – kažu u ŽC 112 Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije