POTJERA Ukrao Suzuki, izazvao prometnu pa se opirao uhićenju

U subotu, 5. kolovoza oko 15 sati u Trenkovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke Suzuki sx4 vlasništvo 43-godišnjaka, kojim se odvezao u smjeru Međimurske ulice.

>>> MUŠKARAC IZ PARAGA Ukrao Suzuki, udario vozača bicikla i zabio se u ogradu

– Prilikom otuđenja je uočen po policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin, koji su ga uz pomoć svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti. Nepoznati počinitelj je nastavio dalje sa bijegom upravljajući preko mosta u smjeru Kuršanca, gdje je u Čakovečkoj ulici u Kuršancu izazvao prometnu nesreću.

Na mjestu izazivanja prometne nesreće, policijski službenici su nad muškarcem starosti 40 godina uporabili sredstva prisile. Zbog sudjelovanja u prometnoj nesreći na mjestu događaja od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije pružena mu je liječnička pomoć, te je nakon liječničke pomoći odveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Varaždin – priopćili su iz varaždinske policije.

Kako smo već javili, 40-godišnjak iz Paraga je iskoristio nepažnju vlasnika koji je otvarao haustor. Sjeo je u auto i jednostavno odjurio.

Prema pričanjima svjedoka vozio je kao divljak pa je u Varaždinu udario u jednog biciklistu, što su nam potvrdili i u varaždinskoj policiji. Srećom, vozač bicikla navodno je prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

S ukradenim autom krenuo je preko mosta prema Međimurju želeći pod svaku cijenu pobjeći policijacima koji su ga slijedili. No, potjera je vrlo brzo okončana i to u Gornjem Kuršancu, gdje je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je sletio s ceste i zabio se u ogradu. I tu je bio kraj filmske potjere.

Stigla je policija s varaždinske i međimurske strane.

Totalka je na novom autu koji je ukraden. Kod uhićenja se kradljivac jako opirao, svađao i pljuvao. Ali stvarno svaka čast policajki i policajcu koji su uz primjenu sredstava prisile svladali agresivnog čovjeka – ispričali su nam svjedoci događanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije