ŽC 112 Tri požara i tri naleta na srnu

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 71 poziv. Od toga je 31 poziv bio namjenski i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 10, za policiju 8 poziva, za vatrogasce 6 poziva, a za ostale službe 7 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 30 poziva. Za 5 poziva izašli su na intervenciju, lažnih je bilo 6 poziva, dok kod 19 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju požar smeća u Savskoj Vesi o čemu su dojavu zaprimili u 16:20 sati. U 18:05 satiŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o požaru automobila u Maloj Subotici. U 18:27zaprimili su dojavu da je na cesti Mursko Središće – Hlapičina došlo do naleta osobnog vozila na srnu. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srna je pobjegla.

U 19:36 sati stigla im je dojava o požaru trave i šikare u Čakovcu u Sajmišnoj ulici. U 20:35 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu da je na cesti Macinec – Gornji Mihaljevec došlo do naleta osobnog vozila na srnu. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srna je pobjegla.

U 21:30 stiže dojava o još jednom naletu na srnu i to na cesti Sivica – Novo Selo Rok, gdje je došlo do naleta motocikla na srnu, pri čemu je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srna je uginula.

U 22:16ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o obiteljskom nasilju u Vulariji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije