DOZNAJEMO U Kuršancu uhićen nasilnik i šestorica pijanih mještana

Jučer smo javili o postupanju policijskih službenika zbog obiteljskog nasilja u romskom naselju u Kuršancu. Danas donosimo nove detalje ovog događaja.

>>> OBITELJSKO NASILJE u Kuršancu, više osoba privedeno

U srijedu, 12. srpnja u popodnevnim satima u Kuršancu, u Vrtnoj ulici, prilikom postupanja policijskih službenika po dojavi o nasilju u obitelji, ispred kuće okupio se veći broj mještana koji su negodovali, dok su šestorica mještana pod utjecajem alkohola vrijeđali i omalovažavali, te ometali policijske službenike u dovršenju službene radnje.

– U cilju zaštite žrtve nasilja u obitelji i dovršenja kriminalističkih istraživanja angažiran je veći broj policijskih službenika. Počinitelj obiteljskog nasilja i šestorica mještana su uhićeni i dovedeni u prostorije policijske uprave – doznajemo u međimurskoj policiji.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, te nema prigovora na postupak policije od strane uhićenika.

– Kriminalistička istraživanja se nastavljaju – kažu nam i policiji.

Podsjetimo, u srijedu je prema Kuršancu jurilo pod ‘rotirkama’ više policijskih vozila među kojima su bile i ‘marice’. Policija, nakon nedavnih napada na policijske službenike u romskim naslejima u Kotoribi i Sitnicama, ovaj put očito nije htjela ništa prepustiti slučaju pa su na mjesto događaja poslane sve raspoložive snage.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije