ŽC 112 Problemi sa strujom i vodom, prometne nesreće, požar i obiteljsko nasilje

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 99 poziva. Od toga je 55 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 19 poziva, za policiju 9 poziva, a za vatrogasce 1 poziv.

Od događaja izdvajamo poziv u 17:38 sati kada je ŽC 112 Čakovec zaprimio dojavu o naletu motorista na srnu između Brezja i Malog Mihaljevca. Motorista je lakše ozlijeđen. U 19:25 sati zaprimljena je dojava o sudaru 2 osobna vozila na zaobilaznici u Čakovcu, skretanje prema Prelogu kod Štefanca. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

ŽC 112 Čakovec je u 20:20 sati zaprimio dojavu o obiteljskom nasilju u Lopatincu. Noćas, u 02:19 sati zaprimljen je poziv o požaru u podrumu obiteljske kuće u Nedelišću.

U tijeku poslijepodnevnih i večernjih sati došlo je do kvara na magistralnim vodovima vodovodne mreže u Turčišću, Murskom Središću i Donjem Hrašćanu. Zadnji kvar je saniran iza ponoći. U Belici je došlo do kvara oko ponoći, tako da će se on sanirati u tijeku prijepodnevnih sati u nedjelju.

Iza ponoći su ostali bez struje: Trnovec, Črečan, Gornji Hrašćan, Nedelišće, Macinec, Savska Ves, Pušćine i Južna obilaznica u Čakovcu. Kvarovi su otklonjeni do 05:45 sati. Ostao je još Trnovec, a to će pokušati riješiti u tijeku prijepodneva u nedjelju. Oko 02:30 sati još je došlo do požara trafostanice na Trokutu blizu Nedelišća, tako da je i to otežalo otklanjanje kvarova na terenu.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 13 poziva. Za 6 poziva izašli su na intervenciju, 2 poziva bila su lažna, dok za 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije