ŽC 112 Prometne nesreće u D. Dubravi i Macincu, u Čakovcu požar trave

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 102 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 7, za policiju 5 poziva, za vatrogasce 2 poziva, a za ostale službe 4 poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 28 poziva. Za 4 poziva izašli su na intervencije, 5 poziva bile su lažne dojave, a kod 19 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju požar trave u Čakovcu u Ulici bana Josipa Jelačića o čemu su dojavu zaprimili u 14:33 sati. U 20:46 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na ŽC-2009 na ulazu u Macinec. Došlo je do naleta osobnog vozila na srnjaka. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srnjak je uginuo.

U 21:47 sati zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći u Donjoj Dubravi u Koprivničkoj ulici. Došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste u stup javne rasvjete. Jedna osoba zatražila je medicinsku pomoć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije