NESREĆA U Varaždinu stradao Međimurec (29) na motociklu

Jučer, 11. lipnja oko 16.50 sati na raskrižju Međimurske i Koprivničke ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

– Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom krajnjom lijevom prometnom trakom zapadnog kolnika Međimurske ulice iz smjera Međimurja. Dolaskom do raskrižja s Koprivničkom ulicom, ušao je u isto i započeo skretati u lijevo na znak zelenog svjetla na semaforu, a da prethodno nije propustio motocikl kojim je iz suprotnog smjera krajnjom lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Međimurske ulice, također na znak zelenog svjetla na semaforu, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 29-godišnjak – kažu u policiji.

Zbog toga je došlo do udara prednjeg kotača motocikla u desni bočni dio osobnog vozila, pri čemu je, kako doznajemo, motociklist iz Međimurja izgubio ravnotežu i pao na kolnik.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač motocikla čakovečkih registarskih oznaka i dvoje putnika iz osobnog vozila starosti 29 i 5 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije