ŽC 112 Prometne nesreće u Čakovcu i Nedelišću

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 82 poziva. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 22 poziva, za policiju 8 poziva, dok za vatrogasce i ostale službe nije bilo poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 12 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažne dojave, dok kod 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajaju pokušaj krađe u trgovačkom centru u Čakovcu u Športskoj ulici. O tome su dojavu zaprimili u 19:47 sati. U 21:30 sati zaprimili su dojavu u prometnoj nesreći u Nedelišću u Varaždinskoj ulici. Došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla pri čemu je nastala materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U 3:21 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu na parkiralištu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici. Osobno vozilo udarilo je u parkirano osobno vozilo te napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja.

Zbog održavanja utrke (polumaratona), danas će u Čakovcu u vremenu od 08:30 do 13:00 sati biti na snazi privremena prometna regulacija trasom utrke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije