SELNICA Mlada vozačica udarila u ogradu i zadobila teške ozljede

U petak, 27. siječnja oko 6.40 sati u Selnici, u Čakovečkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj 19-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama, stanju i vidljivosti ceste.

Zbog toga je u zavoju izgubila nadzor nad vozilom, te u zanošenju sišla izvan kolnika gdje je vozilom udarila u betonsko žičanu ogradu.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo da je mlada vozačica iz Frkanovca imala prijelom šake i da je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

– Pozivamo i upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila i propisa, a posebno da prilagode brzinu vožnje osobinama i stanju ceste, gustoći prometa, nailasku na raskrižje, da ne voze kada u organizmu imaju nedopuštenu koncentraciju alkohola, kao i drugih propisa čije kršenje uzrokuje prometne nesreće – poručuju iz međimurske policije.

>>> TEŠKE OZLJEDE Mlada vozačica sletjela s kolnika i udarila u ogradu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije