LOPOVI OGLADNILI Na ‘meniju’ suhomesnati proizvodi i riba

U proteklih 24 sata na području Međimurske županije evidentirane su četiri krađe i jedna teška krađa. Policijska uprava međimurska izdvaja tešku krađu koja se dogodila u Robadju.

– U noći s 24. na 25. siječnja, nepoznati počinitelj provalio je vikendicu, vlasništvo 55-godišnjakinje, odakle je ukrao razne suhomesnate proizvode, motornu pilu i LCD televizor. Materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna – kažu u policiji.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Maloljetnik i 21-godišnjak ukrali ribu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su maloljetnik i 21-godišnji mladić sa šireg područja općine Selnica, počinili kazneno djelo teške krađe.

– Oni su, u ponedjeljak, 16. siječnja u kasnim večernjim satima u Žabniku, Ribičkoj ulici, provalili su u kuhinju lokalnog ribolovnog društva te iz zamrzivača ukrali petnaestak kilograma smrznute ribe. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom procjenjuje se na oko tisuću kuna – doznajemo u međimurskoj policiji.

Prema maloljetnom i protiv 21-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije