EKSPLOZIJA Izjave očevidaca: Odjeknulo cijelim Toplicama, pucala stakla

U Varaždinskim Toplicama došlo je do eksplozije u stanu u kojoj je, kako su nam potvrdili u policiji, jedna osoba poginula, a nekoliko je ozlijeđenih.

Eksplozija se dogodila na adresi Braće Radića 7, u kući s više stanova. Radi se o kući smještenoj u samom središtu Varaždinskih Toplica, u neposrednoj blizini rimskih iskopina. Urušio se dio kuće, a ulica je zatvorena. Nakon eksplozije uslijedilo je spašavanje stanara.

>> FOTO Plin uzrok eksplozije u Varaždinskim Toplicama, jedna osoba mrtva, 4 ozlijeđene

Iz policije potvrđuju da je došlo do eksplozije plina. Državno odvjetništvo provodi očevid.

– Gledala sam televiziju kad je nekaj strašno grunulo! Popucala su mi stakla na prozoru u kuhinji. Ne znam kaj se desilo, nitko mi ništa neće govoriti. Ulica nam je zatvorena, u strašnom sam šoku i sva se tresem – rekla je susjeda nastradalih koja je čula eksploziju.

– Eksplozija je strašno odjeknula, čulo se u cijelim Toplicama. Srećom da u trenu eksplozije nije bilo ljudi u neposrednoj blizini – istaknuo je još jedan Topličanac.

Stanovnici Varaždinskih Toplica i susjedi kalkuliraju oko razloga nesreće, kuloari ‘bruje’ oko toga da je stanar namjerno izazvao eksploziju plinom, čak i da je sam nazvao policiju, no iz PU varaždinske to su demantirali, ustvrdivši kako nemaju saznanja o takvom pozivu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije