DORH podigao optužnicu: Ženi (48) u autu i kući pronašli marihuanu

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 30. rujna 2016., nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 48-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

>>> Dragoslavec: Ženi (48) u autu i spavaćoj sobi pronašli marihuanu

– Okrivljenicu se tereti da je 1. i 2. lipnja 2016. u osobnom automobilu i obiteljskoj kući u Pleškovcu držala više od jednog kilograma droge marihuane namijenjene daljnjoj prodaji – stoji u priopćenju iz DORH-a.

O zajedničkoj akciji policije i carine (Odjela za mobilne jedinice – Varaždin) već smo pisali.

– U srijedu, 1. lipnja oko 18 sati u Dragoslavcu prilikom zajedničke kontrole vozila, osoba i robe, policijskih službenika PU međimurske i djelatnika Carinske uprave, Odjela za mobilne jedinice Varaždin zaustavljen je osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 48-godišnjakinja s područja Međimurske županije.

Pregledom vozila na stražnjem sjedalu u otvorenoj vreći uočen je paket omotan prozirnom i ALU folijom ispunjen drogom marihuanom težine 1130 grama. U četvrtak, 2. lipnja temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće, koje koristi 48-godišnjakinja. U spavaćoj sobi pronađen je PVC paketić ispunjen drogom marihuanom težine 18,8 grama.

Droga je oduzeta od osumnjičene te će se protiv nje podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama – priopćili su početkom lipnja iz međimurske policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije