Iz voćnjaka ukrali Opel Corsu, stavili je u pogon i na kraju zapalili

U ponedjeljak, 8. kolovoza u prijepodnevnim satima, u poljskom predjelu zvanom ‘Štuk’, nedaleko Palinovca, nepoznati počinitelj provalio je u neregistriranu Opel Corsu, koja je bila parkirana u voćnjaku. Potom ju je na neutvrđen način stavio u pogon te se odvezao u nepoznatom smjeru.

Obilaskom šireg mjesta događaja, na poljskom putu u blizini Držimurca pronađen je oduzeti automobil koji je u potpunosti izgorio. Zajedno s automobilom izgorjela je i električna bušilica te razni alat, dok je iz vozila ukraden motokultivator i motorna pila.

Očevidom u kojem je sudjelovala inspektorica za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske, utvrđeno je kako je požar prouzrokovan poduzetom ljudskom radnjom (tehnički uzrok i prirodna pojava isključuju se kao mogući uzrok požara). Tijekom očevida pronađen je u obližnjem kukuruzištu ukradeni motukiltivator koji je vraćen vlasniku, dok motorna pila nije pronađena.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se o protiv počinitelja ponijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javljaju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije