U teškoj prometnoj nesreći u Nedelišću ozlijeđeno čak sedam osoba

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 82 poziva. Od toga su 24 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U ponedjeljak u 22:18 zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Nedelišću na početku Varaždinske ulice (cesta D3) gdje je došlo do sudara između dva osobna automobila. Jedna osoba je bila izvučena iz automobila od strane JVP Čakovec.

Promet se odvijao uz regulaciju policije. Sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u ŽB Čakovec od čega je šest osoba teže ozlijeđeno i jedna lakše. U policiji doznajemo da je frontalni sudar izazvao auto u kojem je bilo šest osoba. Vozilom je ušao u zabranjen smjer prilikom čega je došlo do sudara s drugim autom. Više informacija o ovoj teškoj nesreći donosimo kasnije u suradnji s PU međimurskom.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 8 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervencije, jedan poziv je bio lažni, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije