112 – porušena ograda na dječjem igralištu u Čakovcu, naleti na srnu, psa…

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 106 pozivam dok je JVP Čakovec zaprimila 13 poziva. Za 1 poziv su izašli na intervenciju, 3 poziva su bila lažna, dok za 9 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

U 10 sati zaprimljena je dojava o porušenoj ogradi na dječjem igralištu u centru Čakovca, a o čemu je na svom Facebook profilu pisao i gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

– Žalosno je što u našem gradu postoje ljudi koji svoje frustracije iskaljuju na dječjim igralištima. U noći s petka na subotu netko je srušio velik dio ograde na igralištu kod Doma umirovljenika. Apeliram na sve građane, a posebno na mlade da ne uništavaju javnu imovinu, pogotovo dječja igrališta. Na ulazu u Perivoj Zrinskih uređujemo novo dječje igralište. Nadam se da će se koristiti samo za dječju igru, a ne kao poligon za razbijanje – poručio je jučer Kovač.

Nalet na srnu, remećenje javnog reda i mira u Kuršancu te nalet na psa u Pušćinama

U 20:21 dojavljeno je o naletu osobnog automobila na srnu, od Brezovca prema Svetom Martinu na Muri pri čemu je nastala materijalna šteta, dok se srna udaljila.

ŽC 112 je u 22:19 zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u Kuršancu.

Danas u noći u 3:08 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog automobila na psa u Pušćinama. Pas je stradao na licu mjesta, dok je na vozilu nastala materijalna šteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije