Suspendiran: Policajac (27) skrivio nesreću pod utjecajem alkohola

Protiv 27-godišnjeg policijskog službenika PU međimurske koji je u nedjelju, 17. siječnja oko 12 sati u Donjem Mihaljevcu, na raskrižju Čakovečke i Dravske ulice skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teže, a četiri lakše ozlijeđene, policija je podnijela kaznenu prijavu, te će se pokrenuti i disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Ujedno, policijski službenik PU međimurske – PP Prelog koji je počinio prometnu nesreću udaljen je iz službe do okončanja disciplinskog postupka – rekao nam je nakon upita glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

Naime, 27-godišnji policajac tog je dana, dok nije bio u službi, vozio automobil pod utjecajem alkohola. Krenuo je u pretjecanje, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač, a koji je već započeo skretanje u Dravsku ulicu.

Nakon udara oba vozila sišla su izvan kolnika, dok se vozilo 29-godišnjaka prevrnulo na krov. Vozilom hitne medicine pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni 29-godišnji vozač te 28 i 27-godišnji putnici iz njegovog vozila, gdje je utvrđeno da je vozač teže ozlijeđen, dok su putnici lakše ozlijeđeni. Naknadno su liječničku pomoć zatražili i 27-godišnji vozač, koji je skrivio prometnu nesreći i 27-godišnji putnik iz njegova vozila te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

>>> Petero ozlijeđenih u sudaru: Vozač zadobio teže, ostali lakše ozljede

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije