Vedran Delimar uspješno završio sezonu

Zagrebački automobilistički savez na kraju sportske sezone tradicionalno, već petnaest godina zaredom, organizira prigodnu svečanost pod nazivom “Večer ZG prvaka” na kojoj se proglase rezultati i podjele sportske nagrade za Prvenstvo sjeverne lige i Prvenstvo Zagreba u auto i karting sportu u protekloj godini.

Posljednjih deset godina ova priredba se održava pod visokim pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba u reprezentativnom prostoru Starogradske vijećnice na Gornjem gradu. Pozivu na priredbu se odazvalo preko 150 sudionika.

Impresivne rezultate po završetku sezone u 2014. godini ostvario je čakovečki automobilist, član auto kluba Stubaki, Vedran Delimar sa svojim VW Polom. Plasirao se na visoko treće mjesto generalnog poretka u Ocjenski spretnosnim vožnjama, te završio kao pobjednik klase 2.

“Eto iza mene je jedna odlična sezona utrka. OSV nam se digao na jednu visoku razinu! Organizirano je bilo 6. utrka ocjenski spretnosnih vožnji, te sam na svima odvozio jako dobro! U Karlovcu i Voćinu odnio sam pobjedu u klasi, u Zagrebu i Slavonskom brodu bilo je odlično 2. mjesto, u Bedekovovčini bio sam nešto slabiji radi greške i završio 4. mjestu, a u Dugom Selu radi tehničkih problema 5. mjesto.

Naime, sve skupa zbrojeno ipak me dovelo do pobjede u klasi 2, te odličnom 3. mjestu u generalnom poretku, odmah iza najboljeg Hrvoja Čižmeka iz AMK Dugo Selo, te iz istog kluba drugoplasiranog Zlatana Dželilovića.

Završio sam i tri utrke autoslaloma za Prvenstvo Hrvatske. Vozilo se u zagrebačkoj Dubravi, Generalskom Stolu i na stazi Špansko u Zagrebu, te sam tako završio na dobrom 4. mjestu klase. Veselim se sljedećoj sezoni!

Htio bi se ovim putem zahvaliti na podršci mojim roditeljima i prijateljima, te mojim sponzorima: “BAT” prodajni centar iz Čakovca, “Lab1” iz Čakovca, “Archimedia” iz Čakovca, Caffe bar “Petica” iz Male Subotice, autokuća “Novosel” iz Karlovca, “Directa.hr” iz Čakovca, AMC “Glad” iz Čakovca, te “Novi-Net” iz Čakovca”, kaže Vedran Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije