AMC: Dostupan teretni Fiat Doblo sa 5 sjedala i povratom PDV-a

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je Fiat Doblo Cargo Combi sa 5 sjedala ponovno moguće registrirati kao teretno vozilo, koristeći pritom sve pogodnosti koje to donosi – povrat troškova u obliku pretporeza na samo vozilo i na održavanje (troškove servisa, troškove guma) te gorivo.

Radi se o posebnoj verziji vozila Fiat Doblo koje tvornički dolazi s homologacijom teretnog vozila, a uključuje 5 sjedala te pregradom odvojeni teretni prostor. Doblo je jedan od rijetkih automobila tog tipa koji objedinjuje karakteristike i osobnog i teretnog vozila.

Fiat Doblo svojim dizajnom, opremljenošću i karakteristikama ne odstupa od klasičnog multifunkcionalnog vozila sa 5 sjedala, a svojom kategorizacijom kao teretno vozilo (N1) donosi brojne prednosti poduzetnicima.

U ponudi su dvije verzije: klasična sa standardnim međuosovinskim razmakom, te produžena MAXI verzija sa povećanim međuosovinskim razmakom i većim teretnim prostorom. Duljina teretnog prostora kod standardne verzije iznosi 1039 mm, dok je to kod MAXI verzije čak 1389 mm. Također možete birati između tri dizelska pogonska agregata i to: 1.3 MJT 90 KS, 1.6 MJT 105 KS i 2.0 MJT 135 KS.

Posjetite svog ovlaštenog Fiat partnera AMC Međimurje d.o.o. u Športskoj ulici 8 u Čakovcu i odaberite svoj teretni Fiat Doblo sa 5 sjedala već danas!

Tel: +385 40 328 750

Fax: +385 40 328 751

prodaja@amc-medjimurje.hr

www.amc-medjimurje.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije