Priprema vozila za zimu u servisu AMC Međimurje

Bliže se hladni dani koji opet donose otežane uvjete za vožnju, uključujući sklizak kolnik, lošu vidljivost i više opasnosti na cestama. Kako u takvim uvjetima voziti bezbrižno i sigurno? Osnovni preduvjet je da opremite Vaše vozilo zimskom opremom koja je neophodna za nesmetano kretanje u zimskim uvjetima, te će uvelike povećati sigurnost svih sudionika u prometu.

Najvažniji dio zimske opreme svakako su zimske gume koje brinu da Vaše vozilo čvrsto prianja na kolnik i da uspješno svladava teške uvjete na cesti nastale uslijed zimskih padalina. Stoga preporučamo da izbjegnete gužve i na vrijeme nabavite zimske gume po akcijskim uvjetima.

Nudimo široki izbor marki kvalitetnih zimskih guma (Continental, Semperit, Barum, Sava, Michelin, Pirelli, Goodyear, Toyo, Dunlop) po vrlo povoljnim akcijskim cijenama, uz isto tako pristupačne uvjete financiranja prilagođene Vašim mogućnostima.

Kod vrlo niskih zimskih temperatura također je važno da je akumulator u Vašem vozilu dovoljno snažan da izdrži i najveću hladnoću kako biste uvijek sigurno i na vrijeme stigli do Vašeg odredišta. Neophodna je i dobra preglednost koju će Vam osigurati kvalitetni brisači stakala, a kod najtežih uvjeta možda će Vam zatrebati i lanci za snijeg. Sve to možete također nabaviti u našem ovlaštenom servisu, a mi ćemo se pobrinuti da sve ugradimo u Vaš automobil poštujući propisane standarde.

Kako biste bili sigurni što je sve potrebno zamijeniti na Vašem vozilu, a da bi ono bilo kvalitetno pripremljeno za zimu, pozivamo Vas da dovezete Vaše vozilo u naš servis, gdje ćemo ga detaljno pregledati i informirati Vas je li Vaše vozilo spremno za zimu ili je možda potrebno nešto zamijeniti.

Osim općeg stanja vozila pregledat ćemo stanje guma, ispitati stanje akumulatora, brisača, kočnica, kao i razinu i kvalitetu tekućina u motoru (ulja, rashladne tekućine, tekućine za stakla). Ukoliko se preporuča zamjena nekog dijela, mi ćemo Vas o tome obavijestiti, a na Vama je da donesete odluku. Kompletna usluga pregleda Vašeg vozila i utvrđivanje stanja stajat će Vas simboličnu 1 kunu.

Naglašavamo da tijekom trajanja zimske akcije sva zimska oprema (gume, tekućine, potrošni dijelovi) ima posebne akcijske cijene.

Ovlašteni smo servis za vozila marke Volkswagen, Ford, Fiat i Alfa Romeo, a servisiramo i sve ostale marke vozila van garantnog roka.

Iskoristite ovu povoljnu priliku i na vrijeme pripremite svoje vozilo za zimu.

AMC Međimurje d.o.o.
Športska 8
40 000 Čakovec
Tel: +385 40 328 777
Fax: +385 40 328 751

servis@amc-medjimurje.hr

www.amc-medjimurje.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije