FOTO: Legendarni fićeki svih boja “okupirali” Međimurje

>> FOTO: Legendarni fićeki svih boja “okupirali” Međimurje

Dana 19. i 20. srpnja 2014. godine u organizaciji udruge “Fićo Klub Međimurje” održan je 4. po redu Susret ljubitelja fićo vozila. Na navedeni skup odazvali su se sudionici iz Slovenije, Švicarske, Rijeke, Zagreba, Vukovara, Varaždina te je ukupno bilo prisutno 32 vozila i oko stotinjak sudionika.

Sve je počelo u subotu okupljanjem ispred caffe bara “Čak” u Čakovcu gdje je uslijedilo otvorenje susreta te kratko druženje uz svirku grupe “Atomi” nakon čega se krenulo na na promotivnu vožnju međimurskim vinskom cestom i tom su prilikom posjetili Vinariju Štampar u Svetom Urbanu gdje su gosti degustirali vrhunska vina.

Nakon degustacije, krenuli su put Selnice gdje su posjetili Muzej starodobnih vozila “Šardi”, a po razgledavanju muzeja put je nastavljen prema Žabniku gdje su razgledali mlinarsku kuću. Tamo ih je  zamjenica načelnika općine Sveti Martin na Muri Petra Novinščak upoznala s poviješću mlinarske kuće i mlina na muri.

Završetak promotivne vožnje bio je u Svetom Martinu na Muri na prostoru UHVDR-e gdje je uslijedilo ugodno druženje te kampiranje sudionika susreta. U nedjelju nakon doručka sudionici su krenuli svojim kućama zadovoljni i puni dojmova i uspomena iz našeg lijepog Međimurja. Ovim putem članovi udruge zahvaljuju svim sponzorima koji su im svojim doprinosom pomogli u organizaciji ovog susreta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije