Kvalitetni rezervni karoserijski dijelovi za sve automobile u Turbo Auto Centru

Potreban vam je rezervni dio za Vaš limeni ljubimac, a neznate kome se obratiti?

Turbo Auto Centar u poslovnicama u Domašincu i Čakovcu ima kvalitetne rezervne karoserijske dijelove za sve vrste automobila na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama!

Ono što je potrebno je da okrenete njihov broj telefona ili ih posjetite na njihovim adresama te se sami uvjerite u fleksibilnost i brzinu usluživanja. U ponudi imaju i sve vrste guma te potrošni materijal za poljoprivredu!

Turbo Auto Centar iz Domašinca uvoznik je i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.

Nude Vam veliki izbor artikala u grupama proizvoda – gume, vjetrobranska stakla, sve vrste hladnjaka (vode, klime, zraka, klima kompresore), ulja i maziva, sve vrsta filtera, karoserija, dijelove motora, kvačila i transmisija, upravljanje i ovjes, sustav kočenja, ispušni sustav, autoelektrika i elektronika.

Svi njihovi dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju. Slobodno se im obratite i uvjerite u kvalitetu, pristupačne cijene i brz rok isporuke dijelova koje treba posebno naručiti.

 
POSLOVNICA DOMAŠINEC
Katarine Zrinski 2, Domašinec

Telefoni:
040/863-600
040/863-818
Fax:
040/863-691
Email:
franjo.jancec@tac.t-com.hr


POSLOVNICA ČAKOVEC
Trg Eugena Kvaternika 5, Čakovec

Telefoni:
040/313-600
040/313-846
Fax:
040/313-844
Email:
tac.sinisa@gmail.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije