Starodobni ljepotani okupirali Čakovec

U subotu, 3. kolovoza 2013. godine, tijekom prijepodnevnih sati, na parkliralištu kod Parka Rudolfa Kropeka i Trga Eugena Kvaternika, održao se 14. međunarodni oldtimer susret koji je organizirao oldtimer klub “Međimurje”.

Sunčano subotnje prijepodne pogodovalo je okupljanju velikog broja vlasnika starodobnih vozila, koji su nas sa svojim vitalnim starcima na kotačima vratili u prošla, bolja vremena, kada su se cestama kretala vozila koja su imala “dušu” i karakter. U opuštenoj atmosferi i razgovoru, ugodno se bilo družiti sa susretljivim vlasnicima oldtimer vozila, koji su rado odgovarali na sva pitanja znatiželjnika.

Oldtimer vozila, svih vrsta, od motorkotača, malih “Fićeka”, pa do velikih američkih krstarica, privukla su veliki broj posjetitelja i slučajnih prolaznika. Ove godine se okupio izniman broj posjetitelja i izlagača iz svih krajeva Hrvatske, Austrije, Njemačke, Slovenije, Srbije…

Skup je brojio čak preko stotinu starodobnih automobila i preko osamdesetak motorkotača. Susret su pozdravili predsjednik oldtimer kluba “Međimurje” Franjo Belović, međimurski župan Matija Posavec i gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač, a sve prisutne sa vrhunskom svirkom je zabavio “Oldtimer bend”.

Nakon završetka skupa, povorka oldtimer vozila je krenula na revijalnu vožnju po Međimurju (Čakovec – Ivanovec – Mali Mihaljevec – Badličan – Macinec – Čakovec).

Dašak subotnje atmosfere možete vidjeti u našoj velikoj fotogaleriji niže ili pogledajte cijelu galeriju fotografije ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije