Vadla Ivan bio odličan u Požegi

Pod pokroviteljstvom Grada Požege, 12. svibnja 2013. godine je na Trgu Sv. Trojstva održano Prvenstvo regije sjever u ocjensko spretnosnim vožnjama (OSV) pod nazivom “Nagrada Grada Požege”.

Organizator natjecanja je AMK Požega uz suorganizaciju SB Autosport Slavonski Brod. Vožnjama spretnosti u osam kategorija natjecalo se četrdesetak vozača iz više hrvatskih gradova i iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Natjecanje je proglasio otvorenim gradonačelnik Zdravko Ronko, uz dobrodošlicu svima i sa željom za ugodan boravak i dobar provod, a natjecateljima sigurnu i spretnu vožnju i dobre rezultate.

Ivan Vadla osvojio  je 2. mjesto u klasi (II), te odlično 3. mjesto u ukupnom poretku natjecatelja.

Nagrade su pobjednicima u dobrom raspoloženju u dvorani Gradskog kazališta uručili za prva mjesta gradonačelnik Zdravko Ronko, za druga mr. sc. Ivan Čolak, savjetnik gradonačelnika i za treća mjesta Bruno Horvat, direktor Ureda Turističke zajednice Grada.

Sljedeća utrka održava se 1. lipnja 2013. godine u Novom Marofu u disciplini autoslalom, pod nazivom “Nagrada Zanatlije”. Svakako svratite ukoliko ste ljubitelj automobilističkih sportova i adrenalina.

Rezultati “Nagrada Grada Požege”

Ukupni poredak:

1. ČIŽMEK Hrvoje
2. GAŠPAROVIĆ Ivan
3. VADLA Ivan

Klasa I

1. ČIŽMEK Hrvoje
2. VODOPIJA Dragan
3. ŠVALJEK Mario

Klasa II

1. GAŠPAROVIĆ Ivan
2. VADLA Ivan
3. PALIJAN Marko

Klasa III

1. ČOSIĆ Petar
2. ĆUBIĆ Nino

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije