Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
POČETNA CIJENA Mercedesove S klase već od 58.000 kuna
Davorin Višnjić/PIXSELL

DRAŽBA DRŽAVNIH VOZILA

POČETNA CIJENA Mercedesove S klase već od 58.000 kuna

Svi zainteresirani kupci moći će licitirati, među ostalim, za vozila Ministarstva gospodarstva, Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, HAC-a i Hrvatskih voda, Hrvatskih pošta, Ureda pučkog pravobranitelja

Na javnoj dražbi koja će se održati u subotu, 8. lipnja bit će ponuđeno 240 vozila raznih marki i modela u vlasništvu ministarstava, javnih tvrtki i državnih agencija, izvijestila je u utorak tvrtka TRCZ automobili, organizator dražbe.

Svi zainteresirani kupci moći će licitirati, među ostalim, za vozila Ministarstva gospodarstva, Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, HAC-a i Hrvatskih voda, Hrvatskih pošta, Ureda pučkog pravobranitelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozila se mogu pregledati 6. i 7. lipnja od 10 do 14 sati u Sesvetama, Ljudevita Posavskog 43, u skladištu TRCZ automobila, a dražba će se održati u subotu, 8. lipnja s početkom u 9,00 sati, u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete.

Kupci koji žele sudjelovati u dražbi moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, s tim da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna. Popis vozila možete pogledati klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!