Zlatni “Autospot” za TV reklamu Volkswagena

Autobild nagradio reklamu “Girls” za Tiguan

TV reklama za Volkswagen Tiguan osvojila je zlatnu “Autospot” nagradu u kategoriji “Proizvođač”. Nagrada koju dodjeljuje časopis Autobild pobjednicima će se uručiti na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu.

U uži izbor ušlo je 67 reklama, među kojima je stručni žiri odabrao pobjednike u kategorijama proizvođač, uvoznik, automobilska reklama i reklama za tablet. Nadalje, čitatelji Autobilda odabrali su svoju najdražu reklamu koja je osvojila nagradu publike.

Autobild i autobild.de po peti puta su birali najbolje reklamne spotove automobilske branše. Volkswagen je već 2011. godine s TV-reklamom  “The Force” osvojio zlatnu Autospot nagradu. Ove godine je TV reklama  “Girls” za Tiguan ostavila jak dojam na žiri. Reklama u trajanju od 30 sekundi se zahvaljujući svojoj šarmantnoj priči i humoru istaknula iz konkurencije.

Jürgen Stackmann, voditelj marketinga Volkswagen koncerna i marke Volkswagen osobna vozila, rekao je: “Reklamni spotovi Volkswagena su inovativni, humoristični i uvijek iznova iznenađuju. Pri tome naglašavaju pozitivan imidž marke i obraćaju se kupcima na pravi način.”

Volkswagen je prošlo ljeto pod sloganom “Dobro je znati sa može” pokrenuo kampanju lansiranja za Tiguan. Pri tome se posebno istaknula TV reklama “Girls”. Tiguan je jedan od najuspješnijih SUV-ova Volkswagena. Njegova najveća tržišta su Europa, Rusija, SAD, Kina, Brazil i Australija.

AC Jesenović d.o.o.
40000 Čakovec
Zrinsko – Frankopanska b.b.
Telefon: 040/379- 800
Telefax: 040/379- 805
E-mail: jesenovic@ac-jesenovic.hr
Internet: www.ac-jesenovic.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije