Novi Ferrari na poklon

Mora se dogoditi pravo čudo kako bi Ferrari ove godine konkurirao za vrh tablice u Formuli 1. Toga su Talijani itekako svjesni jer su prije Malezije posljednji puta pobijedili prošlog rujna na Velikoj nagradi Engleske, što je post od 11 utrka. Ferrarijevo vodstvo Alonsova predstava toliko je dojmila da mu je odlučilo kao nagradu uručiti novi Ferrari FF.

Konačan ishod utrke s Alonsom na čelu bilo je teško i zamisliti pogotovo kada je Španjolac u utrku krenuo s devete startne pozicije. No obilna kiša, mnogo ulazaka u boksove zbog promjene pneumatika i nekoliko izlazaka sigurnosnog automobila na stazu omogućili su dvostrukom svjetskom prvaku izbijanje na čelnu poziciju koju je vješto sačuvao do kraja utrke.

Zahvaljujući svojem znanju i vještini Alonso je iz lošeg bolida i kaotične situacije na stazi uspio izvući maksimum i Ferrarije osigurati neočekivano slavlje. Taj podvig Luca di Montezemolo nagradio je novim Ferrarijem FF koji je Fernandu Alonsu uručen tijekom njegova ovotjednog posjeta tvornici u Maranellu, prenosi Automotoportal.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije