AUTOMOBILSKA UTRKA U CENTRU GRADA

VELIKA NAGRADA ČAKOVCA Autoklub Blacklisted ove subote vraća automobilizam u Čakovec!

- Osnovni cilj nam je promicanje prometne kulture i povećanje sigurnosti prometa. Upravo zato pozivamo i vozače amatere da nam se pridruže, poručuju čakovečki zaljubljenici u automobile

Potaknuti dosadašnjim interesom javnosti i velikim brojem sudionika i posjetitelja, predsjednik Udruge Blacklisted Siniša Baksa, potpredsjednik Marin Kuharić i tajnik udruge Dino Mađarić organiziraju desetu utrku – TrackDay VELIKA NAGRADA ČAKOVCA 2021.

Atraktivne utrke održat će se ove subote, 29. svibnja, u samom centru Čakovca i bit će održane u sklopu manifestacija vezanih uz Dan grada. 

Natjecanja će se kao i dosad odvijati u dvije osnovne kategorije, amaterskoj i profesionalnoj te potom u podkategorijama ovisno o zapremnini motora automobila.

– Osnovni cilj nam je promicanje prometne kulture i povećanje sigurnosti prometa. Upravo zato pozivamo i vozače amatere da nam se pridruže. Mogu sudjelovati sa svojim vozilima koje koriste u svakodnevnoj vožnji. Prošle smo godine u Čakovec privukli 10.000 posjetitelja, vjerujemo da ćemo ove, taj broj i premašiti, poručuju čakovečki zaljubljenici u automobile.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije