NA OTVORENOM PRVENSTVU ZAGREBA

VIDEO I FOTO Čakovečki automobilist Vedran Delimar ostvario impresivne rezultate u Dugom Selu!

- Odlučujući, peti ispit spretnosti, odvozio sam stvarno fantastično te uvjerljivo uzeo pobjedu u klasi! - rekao nam je Vedran

U nedjelju, 14. travnja u Dugom Selu je održana Utrka ocjensko spretnosnih vožnji. 34 vozačice i vozača iz Hrvatske te pet natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, natjecali su se u konkurenciji Otvorenog prvenstva Zagreba. Natjecanje se sastojalo od pet posebnih ispita spretnosti koji su se odvijali na parkiralištu Sportske dvorane u Dugom Selu.

Pobjednik je onaj koji svih pet ispita odvozi u što kraćem vremenu i sa što manje porušenih čunjeva te ostalih kazni. Na tom natjecanju nastupio je i čakovečki automobilist Vedran Delimar, sa svojim VW Polom te opet napravio impresivne rezultate.

Prva utrka sezone 2019, pobjeda u Klasi 2 vozila od 3500mm do 4000 mm te šesto mjesto u ukupnom poretku natjecanja. Za AutoKlub Dubravu osvojili su 3. mjesto u Konkurenciji Klubova. Sljedeća utrka OSV-a vozi se za 2 tjedna u Zagrebu, na legendarnoj Kockici.

– Bila je to još jedna u nizu odličnih utrka. Prvu i drugu vožnju odvezao sam stvarno odlično, čak 4. mjesto u ukupnom poretku, te 1. u klasi 2. Treću i četvrtu vožnju sam malo kiksao i porušio po 2 čunja, to mi je velikih 12 sekundi kazne, pa me bacilo skoro i na treće mjesto klase, ali zadnji, odlučujući peti ispit spretnosti, odvozio sam stvarno fantastično te uvjerljivo uzeo pobjedu u klasi! Sretan sam i zahvaljujem se sponzorima i prijateljima – rekao nam je Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije