PUNO JE PROŠAO

ODLIČNA PRILIKA Damir Toplek prodaje kauč koji je bio dio njegove reality avanture

Damir Toplek otkrio je da prodaje kauč koji je bio dio njegove 'Ljubav je na selu' avanture

Damir Toplek tražio je srodnu dušu u 14. sezoni ‘Ljubav je na selu’, a umjesto toga pronašao je dobru prijateljicu Samantu. Farmer je sada otkrio za RTL.hr prodaje komad namještaja iz svoje kuće koji je bio dio snimanja najdugovječnijeg reality showa u Hrvata.

– Došlo je vrijeme da dvije godine nakon snimanja mnogima omiljene emisije kod mene na farmi u Međimurju, stavim na aukciju svoju čuvenu dnevno-noćnu L garnituru, dimenzije 2800x1900x700 mm, tamno sivo-crne boje, materijala kombinacije štofa i umjetne kože, koja je za vrijeme samog showa prošla brda i doline, kao i svakakve bedastoće i ludorije, no naravno i one lijepe stvari, sasvim prirodne, a to su ljubav, emocije i naravno topli zagrljaji. Što drugo reći, nego Televisa Presenta na najjače, ispričao je Damir, piše RTL.

Otkrio je da je na kauču spavala njegova kandidatkinja, domaća pjevačica Nikita.

– Upravo je ona odabrala tu antologijsku garnituru za ovu avanturu i na njoj je bila i sa svojim psom, maltezerom neobičnog imena Marcus Plutonius. Sjedeći na kauču zagrijavala je glasnice i pjevala svoje hitove 90-tih – ‘Papageno’, ‘Kraljica noći’…., rekao je Toplek.

Kaže da je za vrijeme ‘Ljubav je na selu’ na kauču bilo puno noćnih razgovora, tračeva, razotkrivanja istina, svađa, gatanja sudbina svima, ispijanje kavica, posjeta njegovih prijatelja i prijateljica, a sve je to zaokruženo s puno smijeha i dobre vibre. “Nikad neću zaboraviti kada smo snimali holivudsku scenu vezivanja kravata upravo na ovoj legendarnoj garnituri”, istaknuo je farmer.

Ipak, nakon svega smatra da je vrijeme da se oprosti od kauča i uzme veći za nove avanture. “A kad se dobro umoriš, preudobna garnitura će te prigrliti kao svog najboljeg prijatelja, i definitivno ćeš se zaljubiti u nju. Slatko sanjaj”, poručio je Damir budućem vlasniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije