naši hardkoraši

EVO SPOTA Čakovečki band Dead Dog Summer izdao novi singl ‘Believe it’

Dead Dog Summer je aktivan sudionik nezavisne scene od kraja 2020 godine, dolaze iz Čakovca, a do sada su izdali jedan album “A Place of Someday” koji je izašao 2022. kao digitalno izdanje, a u svibnju 2023.album je izdan na vinilu za Geenger Records te njihovu izdavačku kuću My Last Station

U tih par godina postojanja odsvirali su mnoštvo koncerata i festivala u zemlji i regiji.

Bend je trenutno u fazi rađenja novih stvari i sviranja koncerata diljem Hrvatske i regije, a “Believe it” je drugi singl s nadolazećeg album koji je najavljen za kraj 2024. ili početak 2025. godine.

“Believe it je stvar koja govori o vjerovanju u sebe i o potrebi da se okružiš s ljudima koji te potiču na rast, a ne s ljudima koji će najčešće govoriti da je nešto nemoguće, da ti to ne treba u životu, da svi samo tebe čekaju i slično. Svaka stvar koju postigneš u životu je jednom bila samo iskra u oku, želja, a ta želja je postala stvarnost.”

Kako bend njeguje DIY iliti uradi sam etiku, i ovaj put su stvar snimali sami u svojem studiju/prostoriji, a za mix i master je zaslužan Ivan Jakić iz Kut Sobe studija. Spot su snimali sami u svojoj prostoriji, a montažu i editiranje je radio bubnjar Boris Strahija.

Kad bi opisivali glazbu Dead Dog Summer, najlakše bi ih bilo svrstati u hardcore punk žanr , a kombiniraju pršteće gitare s čvrstom ritam sekcijom i pijevno/vrištećim vokalima.

Članovi benda su Igor Bistrović (vokal i gitara), Krešo Žerjav (bass i vokal) i Boris Strahija (bubnjevi).

VIDEO BELIEVE IT:

Više informacija možete saznati na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/deaddogsummer

https://www.facebook.com/deaddogsummer
https://www.instagram.com/deaddogsummer/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije