ŠTRIGOVA

NOVO U ŠTRIGOVI Otvoren frizerski salon ‘Studio Anita’ – 15% popusta povodom otvorenja!

Smješten pokraj nekadašnje diskoteke Čavlek, preko puta Privredne banke i dućana Kitro na adresi Štrigova 22, novootvoreni frizerski salon Studio Anita rezultat je znanja, stručnosti i vještine vlasnice Anite Vuković Kodba.

Anita Vuković Kodba u Štrigovu donosi najnovije frizerske trendove i tehnike te u svojem lijepo uređenom salonu na 57 kvadrata nudi širok raspon frizerskih usluga, uključujući muško, žensko i dječje šišanje, bojanje i njegu kose. Bez obzira tražite li moderan rez, uzbudljive boje ili svečanu frizuru, Studio Anita pružit će vam sve što vam je potrebno kako biste zasjali u svakoj prilici.


– Otvorenjem frizerskog salona ostvarila sam svoj san. Nakon višegodišnjeg iskustva u frizerstvu, gdje sam radila, učila i skupljala nova iskustva i vještine, odlučila sam otvoriti vlastiti frizerski salon, ovdje u Štrigovi.  Moj glavni fokus temelji se na stručnosti i profesionalnosti i sigurna sam da će moji klijenti to prepoznati i biti zadovoljni – rekla nam je Anita, ističući važnost stvaranja ugodnog okruženja za sve koji će posjetiti njezin salon.

Studio Anita u svom radu koristi renomiranu marku Keune, 3DeLuxe, Indola, Farmavita i druge, prati modne trendove, a stručnost i višegodišnje iskustvo uz brojne edukacije u Rijeci i Zagrebu dobitna su kombinacija da ovaj salon postane vaše omiljeno mjesto.

Ali to nije sve! Studio Anita pripremila je lijepa iznenađenja za svoje klijente: svako sedmo šišanje je besplatno, a prva dva tjedna od otvorenja osigurali su 15% popusta na sve frizerske usluge.

Radno vrijeme prilagođeno je vašim potrebama: ponedjeljak, četvrtak, petak od 13.00 do 20.00; utorak, srijeda: od 8.00 do 15.00, subota od 7:30 do 13.30 sati

Za sve dodatne informacije pratite stranicu Studio Anita ili ih jednostavno nazovite na tel. 091/9117-100. Svojom stručnošću i uslugom Studio Anita sigurno će postati nezaobilazno mjesto za vrhunske frizerske usluge.

Studio Anita
Studio Anita

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije