gimnazija josipa slavenskog čakovec

ČAKOVEČKA GIMNAZIJA Stigle dvije profesorice iz Španjolske, učenici bili oduševljeni

Posebice zanimljivo bilo je na satu španjolskoga jezika na kojem su naše gošće govorile o gastronomiji, glazbi, blagdanima i inim ljepotama i čarima Španjolske

Protekloga su tjedna u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec u sklopu Erasmus+ job shadowinga boravile profesorice Maria Neus Fernandez Isern i Georgina Terradas Prats iz škole Institut Salvador Espriu u Španjolskoj.

– Tijekom pet radnih dana upoznale su hrvatski obrazovni sustav, način funkcioniranja naše škole, posjetile nastavu biologije, kemije, fizike, matematike i informatike te sudjelovale u radu i aktivnostima naših profesora i učenika. Posebice zanimljivo bilo je na satu španjolskoga jezika na kojem su naše gošće govorile o gastronomiji, glazbi, blagdanima i inim ljepotama i čarima Španjolske.

Učenici su bili oduševljeni izvornim govornicama, ali i svojim poznavanjem i razumijevanjem španjolskog jezika. Ovo novo iskustvo definitivno je pridonijelo profesionalnom razvoju svih uključenih, stoga zahvaljujemo kolegicama na odabiru naše škole, bilo je uistinu poticajno i nadahnjujuće! – javljaju iz Gimnazije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije