sportska najva

NOGOMETNO – RUKOMETNI VIKEND Nogometaši igraju utakmice Kupa, aktivni će biti i rukometaši

U subotu i nedjelju igraju se utakmice osmine finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza

Subota i nedjelja dani su kada utakmicama osmine Kupa Međimurskog nogometnog saveza počinje službena nogometna sezona 2024. godine.

Sve utakmice počinju u 15 sati prema sljedećem rasporedu:

-subota: Venera – Međimurje, Nedelišće – Polet (P), Podturen – Centrometal i Mladost (SM)- Rudar,
-nedjelja: BSK – Polet (SMNM), Međimurec – Sloga (Š) I Mladost (I) – Graničar (K).

A u subotu i nedjelju na rasporedu je i niz prijateljskih, pripremnih susreta da klubovi provjere formu tjedan dana pred početak proljetnog- odlučujućeg dijela prvenstva svih županijskih liga.

U subotu i nedjelju i brojna rukometna događanja. Rukometaši Čakovc,a vodeći i još uvijek neporaženi sastav Prve lige sjever s sedam bodova predanosti pred drugoplasiranim Bjelovarom, sasvim se je približio realno zacrtanom cilju, plasmanu u Premier ligu. U subotu je prilika da se pobjedom nastavi pobjednički niz, u Čakovcu u 19 sati (dvorana GŠ-e) gostuje ekipa Valpovke iz Valpova. Čakovčani najavljuju pobjedu i pozivaju gledatelje da im i ovom prilikom sportskim navijanjem pomognu uspjeti.

Drugi pak mladi sastav Čakovčana, Čakovec II u 3. ligi sjever, također u subotu u 16,30 sati domaćin je u dvorani GŠ-e ekipi KTC-a II Križevci, a u Prelogu se u 17,30 sati igra međimurski derbi Prelog – Nedelišće.

U Drugoj ligi sjever rukometašice Zrinskog II u nedjelju u 19 sati (dvorana GŠ-e) domaćini su ekipi Pitomače, dok su zbog reprezentativnih obaveza rukometašice Zrinskog ovaj vikend slobodne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije