župnik u novom selu na dravi

VJERSKA SLUŽBA Velečasni Ivan Munđar je dušobrižnik u Županijskoj bolnici Čakovec

Održan je sastanak o palijativnoj skrbi u čakovečkoj bolnici te je dogovorena daljnja suradnja i briga za naše pacijente

Velečasni Ivan Munđar župnik je Župe Novo Selo na Dravi. Rodom dolazi iz Podturna, odakle je nakon navršenih 14 godina otišao u sjemenište. Velečasni Ivan je dušobrižnik u Županijskoj bolnici Čakovec.

-Održali smo vrlo konstruktivan sastanak o palijativnoj skrbi u našoj bolnici te je dogovorena daljnja suradnja i briga za naše pacijente.

U jednom intervjuu velečasni Munđar je rekao: ‘Moramo gledati sebe i pokušati vidjeti dobre stvari i sve ono u čemu smo dobri. Moramo cijeniti sebe. Ne smijemo se uspoređivati s drugima nego biti bolja verzija samog sebe u usporedbi sa samim sobom u prošlošću.

Ne smijemo biti zavidni jedni drugima. Dok vidiš svoju dobrotu, rad i trud, želju i volju te sve dobro što si napravio u svom životu, tad to podijeli s drugima oko sebe, prema bratu i sestri, jer samo tako možemo doći do Boga. Bog je u svakome od nas’ – javljaju iz Županijske bolnice Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije