vijesti iz kuglanja

KUGLANJE Poraz Željezničara, uvjerljiva pobjeda Zanatlije

Bojan Plevnjak (599) i Igor Maček (584) odigrali su prvoligaški

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA – SIŠČANI PREJAKI

Druga momčad čakovečkog Željezničara u 15. kolu 2. hrvatske kuglačke lige gostovala je kod vodećeg Zanatlije u Sisku i poražena je 2:6. Sam početak utakmice nije nagovještavao poraz jer su u prvom bloku kuglači Željezničara 2 poveli 2:0 i napravili solidnu prednost u čunjevima.

No pri tome treba reći da su u susret krenuli s najboljim dvojcem, povremenim prvotimcima. Luka Štrukelj je do poena došao uvjerljivo srušivši 570 čunjeva, dok je Goran Vrček (529) do poena došao odličnom igrom u zadnjem setu. U nastavku nažalost nije više bilo rezultata kakvi su potrebni da bi se porazio protivnik kao što je Zanatlija.

Od preostale četvorice kuglača nitko nije više uspio do poena, a niti je bilo zapaženijeg rezultata pa su bodovi ostali u Sisku. Sljedeće kolo donosi najbliži međužupanijski derbi jer u goste dolazi momčad varaždinskog Željezničara koja je na tablici treća, odmah iza domaćina i s jednim bodom zaostatka.

TREĆA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA – U DOIGRAVANJU SVE ISTO

Ovoga vikenda počelo je doigravanje četiri najbolje momčadi iz prvog dijela prvenstva 3. hrvatske kuglačke lige, a čakovečki je Zanatlija nastavio sa stopostotnim ovosezonskim učinkom. U prvom kolu doigravanja u Čakovcu je gostovala momčad Koprivnice i otpraćena je rezultatom 6:2 za Zanatliju.

Zanatlija je u susret krenuo s najboljim pojedincima sezone kako bi odmah stekao gotovo nedostižnu prednost. U tome su i uspjeli jer su Bojan Plevnjak (599) i Igor Maček (584) odigrali prvoligaški pa protivnici nisu imali šanse. Uz 2:0 u poenima stvorena je zaliha od 125 čunjeva.

Sve to omogućilo je ostalim kuglačima komotniji nastup, a pri tome poene su osvojili još Jurica Petković (535) i Mirko Cimerman (529), za ukupnu 6:2 pobjedu. U subotu Zanatlija je ponovno domaćin i to križevačkoj Elektri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije