vrhunski spektakl

MURSKO SREDIŠĆE Humanitarni streetworkout event – očekuje vas šou za pamćenje

Dođite i uživajte u vratolomijama, akrobacijama na šipkama, statičkim elementima te vježbama s dodatnim opterećenjem

Najavljujemo treći po redu humanitarni Streetworkout Event koji će se održati 20. srpnja 2024. godine na šetalištu sv. Barbare s početkom u 16:00 sati.

Ovogodišnji Streetworkout Event ponovno će biti humanitarnog karaktera, te će se sav prikupljeni novac donirati obiteljima u Murskom Središću. Uz poznate ekipe SW Hrvatska, Streetgainz, SW Slovenija, Streetlifting Srbija, ovog puta im se pridružuju ekipe iz Češke, Slovačke i Austrije, što će osigurati vrhunski spektakl!

– Dođite i uživajte u vratolomijama, akrobacijama na šipkama, statičkim elementima te vježbama s dodatnim opterećenjem. Goste iznenađenja nećemo otkrivati, ali garantiramo da će napraviti šou za pamćenje!

Ovaj događaj je organiziran za sve uzraste, s ciljem približavanja ovog sporta ljudima u Murskom Središću i okolici. Pozivamo vas da podržite dečke i cure te zajedno proširimo priču o streetworkoutu! Za najmlađe gledatelje pripremamo posebna iznenađenja poput tobogana i sladoleda – besplatno! Piće je gratis samo uz šipke, preko Mure! Vidimo se na najvećem Streetworkoutut Eventu dosad! – poručuju iz SW Mura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije