dvije osobe završile u bolnici

FOTO U Strahonincu i Čakovcu pijani vozači skrivili prometne nesreće

Vozili pijani totalka: Jedan 'napuhao' 1.99, a drugi čak 2,81 promila

U petak, 9. veljače nešto prije 20 sati u Strahonincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 61-godišnji vozač automobila.

– Spomenuti vozač pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,81 g/kg, upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Kalničkom ulicom te je na ravnom dijelu ceste u potpunosti automobilom sišao izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u betonski stup niskonaponske mreže. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati – kažu u policiji.

Prometna nesreća kod nadvožnjaka u Čakovcu

U subotu, 10. veljače oko 20:30 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke i Kalničke ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 45-godišnja vozačica.

– Pedesetšestogodišnji vozač pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,99 g/kg upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Zagrebačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Kalničkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, u zanošenju je ušao u raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Uslijed opisane situacije prednjim dijelom vozila udario je u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Kalničkom ulicom upravljala 45-godišnja vozačica

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost 56-godišnjeg vozača osobnog automobila).

Vozač koji je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću, uhićen je i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola – javlja policija.

Zbog obavljanja očevida od 20:50 sati do 21:50 sati promet nadvožnjakom u Kalničkoj ulici bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije