sportska najava

RUKOMETNO-NOGOMETNI VIKEND Pred nama su zanimljive utakmice na rukometnim i nogometnim terenima

Početak odlučujućeg dijela prvenstvene sezone je sve bliže

Subota i nedjelja nudi niz rukometno-nogometnih događanja, vidi se da se je već na početku rukometna sezona zahuktala, a pred skori nastavak nogometne sezone i tu je mnogo zanimljivih pripremnih utakmica.

Rukometaši Čakovca već u drugom kolu nastavka prvenstva mogu puno toga riješiti oko vrha tablice gdje su trenutno vodeći sastav. Sutra u 18,30 sati gostuju u Požegi kod tamošnjeg istoimenog sastava, najavljuju dobru igru i isto takav rezultat.

Sutra igraju i rukometašice Zrinskog II, u Nedelišću u dvorani Atona s početkom u 13 sati igraju s vodećim sastavom Lige Zelinom. Nakon važne pobjede u Virovitici najavljuju također dobar rezultat. U Prvoj ligi rukometašice Zrinskog također su u Nedelišću u dvorani Aton domaćini. U nedjelju u 17 sati ugošćuju ekipu Dalmatinke iz Ploča, najavljuju pred TV kamerama Sportske televizije još jedan uspješan rezultat i isto takvu igru, a očekuju i tradicionalnu podršku iz gledališta.

Nogometaši Međimurja sutra u 15 sati domaćini su slovenskom drugoligašu Fužinaru iz Ravne na Koroškem, Polet Sveti Martin na Muri gostuje u Beltincima kod drugoplasiranog sastava Druge slovenske lige, Rudar Mursko Središće koji je na kratkim pripremama u Umagu igra prijateljski susret s ekipom Dajle, a u Podturnu domaći istoimeni sastav domaćin je Graničaru Kotoriba.

Čakovečke prvoligašice, nogometašice Međimurja/Čakovec nakon 6:2 pobjede u susretu s austrijskim sastavom UDFC Hofom u nedjelju u Austriji igraju uzvratni susret. Tijekom vikenda igra se diljem Međimurja još niz pripremnih susreta. Početak odlučujućeg dijela prvenstvene sezone je sve bliže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije