IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

FOTO Pogledajte kako je bilo na 8. izložbi ‘Međimurci u planini’

Hrvatsko planinarsko društvo - HPD Međimurje Čakovec poznato je po velikom broju pozitivnih aspekata u našoj zajednici

– Od svojih aktivnosti, neumornih članova, širenju ljubavi prema zdravom načinu života, kretanju i stremljenju novim i većim izazovima, do zaraznog entuzijazma kojim su dio svog društva.

Ipak, najbliži su nama, koji nismo dio njihovih ekspedicija i putovanja, u trenucima kada nam pripreme izložbu fotografija sa svojih pustolovina.

Osmu izložbu zaredom, naziva “Međimurci u planini”, postavili su u petak u čakovečkoj zgradi Scheier, a ovi pravi zaljubljenici u prirodu, preko svojih fotografija svima nama zaista su prenijeli ljepotu krajolika koje su posjetili.

Hvala vam na mogućnosti da smo na ovaj način dio vaših pustolovina, hvala na časti da otvorim izložbu i bravo na organizaciji nove krune vašeg djelovanja. Podršku u radu udruge i postavljanju izložbe imat ćete, od Grada Čakovca i mene osobno, kao i dosad.

Izložba koju uz 18 autora – fotografa, potpisuju Željko Polak, Anđelko Borković i Franjo Janković, otvorena je do 9.2., pa je svakako posjetite.

Svima nama Čakovčanima i Međimurcima na ovaj se način približuju krajevi koje možda nismo posjetili, a neke fotografije koje su nastale na tim putovanjima kao osobni zapisi, zaista predstavljaju prava umjetnička djela.

Dodana vrijednost izložbe svakako je to što će se neki od nas koji će izložbu razgledati, kasnije zainteresirati za ove krajeve te odlučiti posjetiti neku od planina, odnosno početi se baviti planinarenjem i boravkom u prirodi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije