MARINA PRELOG

FOTO Zadnji dan Festivala balona na vrući zrak u Marini Prelog: Divan završetak uz grupu Silente

Danas je zadnji dan Festivala balona na vrući zrak u Marini Prelog, koji je proteklih dana bio centar okupljanja za ljubitelje ovih veličanstvenih prizora

Marina Prelog postala je središte druženja i uživanja u predivnim pogledima na velike, šarene balone koji su privukli brojne posjetitelje.

Jučerašnja večer bila je posebno živa, uz rasplesanu publiku koju je zabavljao DJ Vedran Car. Festival je time dobio dodatnu energiju, dok se iščekuje večerašnji spektakl kojim će se zaključiti ova nezaboravna manifestacija.

Za posljednju večer festivala organizatori su pripremili poseban program. Nakon što padne mrak, posjetitelje očekuje noćna iluminacija balona, koja će stvoriti čarobnu atmosferu i pružiti najljepše prizore koje je Hrvatska vidjela.

Kao vrhunac večeri, nastupit će neponovljiva grupa Silente, koja će svojim koncertom zaokružiti ovu festivalsku subotu i cijeli događaj.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo uspjehom festivala i pozvali sve da dođu i dožive posljednje trenutke ovog jedinstvenog događaja. Marinu Prelog večeras očekuje nezaboravna noć ispunjena svjetlom, glazbom i balonima, koja će na najljepši mogući način zatvoriti Festival balona na vrući zrak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije