NEDELIŠĆE

FOTO/VIDEO Kamioni, natjecanja i zabava: 13. Truck Show Međimurje osvojio Nedelišće

Ovog vikenda na prostorima Mesapa u Nedelišću održava se 13. Truck Show Međimurje, manifestacija koja je već postala tradicija među ljubiteljima kamiona i dobre zabave

Organizator, udruga Convoy, poznata međimurskoj publici, pripremila je bogat program koji će zadovoljiti sve posjetitelje, bez obzira na godine.

Tijekom cijelog vikenda, posjetitelji će imati priliku razgledati stotine kamiona iz Hrvatske i regije, koji su izloženi na prostranom zelenilu Mesapa.

Impresivna izložba vozila privukla je veliki broj zaljubljenika u kamione, koji će moći uživati u pogledu na najbolje primjerke ove industrije. Kroz cijelo Nedelišće može se čuti zvuk truba kamiona, stvarajući posebnu atmosferu i dodatno naglašavajući prisutnost odlične manifestacije.

Uz izložbu vozila, organizatori su se pobrinuli i za bogat popratni program koji uključuje rekreativne i sportske aktivnosti. Danas je tako održano natjecanje u ispijanju piva, koje je privuklo brojne natjecatelje i posjetitelje željne zabave i smijeha. Atmosfera je bila vesela, a natjecatelji su se pokazali kao pravi majstori u ovoj disciplini.

No, to nije sve. Uskoro slijede i natjecanja u vuči kamiona te obaranju ruku, što će zasigurno privući mnoštvo posjetitelja željnih adrenalina i dobre zabave. Događaji obećavaju puno uzbuđenja i sportske borbe, a posjetitelji će moći navijati za svoje favorite i uživati u uzbudljivim natjecanjima.

Za večerašnji kraj programa, posjetitelje očekuje koncert velike Opće Opasnosti. Popularni bend svojim će hitovima dodatno podignuti atmosferu i osigurati odličan provod za sve prisutne. Očekuje se da će koncert biti kruna dana i da će privući veliki broj obožavatelja.

Pozivamo vas da se pridružite ovom spektaklu i još uvijek stignete uživati u svijetu kamiona i vrhunske zabave u Nedelišću.

Ne propustite priliku za nezaboravan vikend ispunjen kamionima, sportskim natjecanjima i odličnom glazbom. Mesap u Nedelišću je ovog vikenda nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje kamiona i dobre zabave!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije