LJETO JE TU!

FOTO/VIDEO Magični doček ljetnog solsticija na Mađerkinom bregu

Danas je na Mađerkinom bregu u Štrigovi svečano dočekan prvi dan ljeta

Na samom početku, svim prisutnima obratio se načelnik Općine Štrigova, Stanislav Rebernik, izrazivši dobrodošlicu i čestitke povodom ljetnog solsticija.

Turistička zajednica Općine Štrigova je i ove godine, u petak 21. lipnja, organizirala tradicionalni doček ljetnog solsticija na predivnom vidikovcu Mađerkin breg, jednoj od najljepših lokacija u Međimurju.

Mnoštvo ljudi okupilo se već od ranog jutra, točnije oko 4:40, kako bi dočekali prve zrake sunca na najduži dan u godini.

Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i radošću, a cijeli događaj bio je popraćen plesom i ugodnom glazbom za koju su bili zaslužni Tri soprana ONE.

Posjetitelji su uživali u predivnom pogledu i nezaboravnom iskustvu buđenja prirode na početku ljeta.

Vidikovac Mađerkin breg ponovno je dokazao zašto je jedno od najomiljenijih mjesta za ovakve događaje, pružajući idealne uvjete za doček solsticija.

Organizatori su se pobrinuli da sve protekne u najboljem redu, a prisutni su uživali u svitanju koje će zasigurno dugo pamtiti.

Današnji događaj je još jednom je potvrdio kako prirodne ljepote Međimurja privlače mnoge zaljubljenike u prirodu i jedinstvena iskustva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije