DONJI VIDOVEC

FOTO/VIDEO Dani piva i domaćih jela u Hotelu Golf: Savršena kombinacija okusa i užitka

Pivo je, naravno, bilo u prvom planu, a posebnu pažnju privukli su specijaliteti domaćina Hotela Golf – svjetlo pivo Golf i tamno pivo Črni Golf.

Hotel Golf iz Donjeg Vidovca ove subote, 14. lipnja, organizirao je i pozvao sve zainteresirane na Dane piva i domaćih jela i to pod sloganom ‘Štedi vodu, pij pivo’! Ova posebna manifestacija privukla je mnoge posjetitelje, nudeći im nezaboravno iskustvo uživanja u raznovrsnim pivima i domaćim specijalitetima.

Sve je započelo od 12 sati, a posjetitelji su od ranog popodneva mogli uživati u bogatoj ponudi domaće hrane koja je zadovoljila svačija nepca. Na meniju su se našla tradicionalna jela pripremljena s puno pažnje i ljubavi, pružajući savršen spoj okusa za svakoga.

Pivo je, naravno, bilo u prvom planu, a posebnu pažnju privukli su specijaliteti domaćina Hotela Golf – svjetlo pivo Golf i tamno pivo Črni Golf. Oba su piva pažljivo pripremljena kako bi pružila vrhunski okus i zadovoljila najzahtjevnija nepca. Svjetlo pivo Golf oduševilo je svojim osvježavajućim i laganim okusom, dok je tamno pivo Črni Golf impresioniralo bogatim i punim aromama.

Posjetitelji su imali priliku kušati i mnoga druga piva različitih okusa, koja su se savršeno slagala s raznovrsnim jelima. Atmosfera je bila vesela i opuštena uz odličan nastup prepun smijeha poznatog komičara Aleksandra Lazića, te glazbeni program popularnog Mustač benda, a druženje uz pivo i domaću hranu stvorilo je ugodan ambijent za sve prisutne.

Dani piva i domaćih jela u Hotelu Golf pokazali su se kao pravi pogodak, pružajući gostima jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskoj gastronomiji i kvalitetnim pivima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije