SOLIDARNI MEĐIMURCI

HUMANITARNI KONCERT ZA KATRUŽU Međimurci ponovno pokazali veliko srce!

Danas je u Centru za kulturu Čakovec održan humanitarni koncert posvećen pomoći Katruži. Uz podršku lokalne zajednice i umjetnika, dvorana je bila ispunjena emocijom i solidarnošću

Na pozornici su se smjenjivali poznati međimurski izvođači, sve s ciljem prikupljanja sredstava za Katružinu borbu. Nastupili su Marija Jambrošić, Etnoduo Goga i Željko, Andrea i Goran Šafarić, Ivica Jurgec, Noćna smjena, Josip Sanjković Mitrica, Trio Green Room, Nenad Gavez, Cecilija Merkač Hudopisk, KUU Zasadbreg, Chriztel Renae Aceveda, Kiara Cenko i Tamburaški sastav Kumovi.

Publika je s oduševljenjem pozdravljala svaki nastup, pokazujući veliku podršku i ljubav prema ovom humanitarnom cilju. Koncert je bio prilika za zajedništvo i pokazivanje solidarnosti prema onima kojima je pomoć potrebna, a atmosfera je bila ispunjena nadom i ljubavlju. 

Svi prisutni su svojim dolaskom i donacijama pridonijeli uspjehu ovog divnog događaja, dok je svaki ton koji je odjekivao dvoranom bio simbol podrške i solidarnosti prema Katruži i svima koji se bore slične bitke. 

Ulaznica je bila 7 eura, a naknadno će se objaviti koliko je ove godine prikupljeno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije