BOGATA PROLJETNA PONUDA

ČAKOVEČKI PLAC Sve u znaku narcisa ili kako ih volimo zvati u Međimurju- vuzmenki!

Čakovečki plac je ovog petka procvao u raskoši boja, a sve je bilo u znaku narcisa, unatoč maglovitom jutru koje nije omelo brojne građane da uživaju u kupovini domaćih proizvoda

Tržnica je bila pravo malo carstvo boja i mirisa gdje se osjetila raznovrsnost ponude. Iako je atmosfera bila obavijena maglom, užurbane aktivnosti nisu izostale.

Prodavači iz raznih krajeva Međimurja s ponosom su predstavljali svoje proizvode, očaravajući pažnju prolaznika raznolikom i kvalitetnom ponudom.

Voće, povrće, piletina, mliječni proizvodi, proljetnice – sve je bilo nadohvat ruke kupcima željnima svježih domaćih delicija. Od zelene salate, rotkvica, krumpira, meda, cikle, peršina, mrkve, do primamljivih jagoda, izlozi su odisali raznolikošću i bogatstvom lokalnih proizvoda.

Ipak, bili su svjesni da su jagode, unatoč primamljivom izgledu, stigle iz toplijih krajeva.

Unatoč hladnjikavom petku, proljeće je zavladalo svakim kutkom tržnice. Cvjetni aranžmani i razne sadnice proljetnog cvijeća, uključujući jaglace, maćuhice i zumbule, nudili su se u različitim bojama i veličinama, dodajući dašak svježine i radosti u atmosferu.

Ovaj petak na čakovečkom placu i ovog je puta bio mjesto za sve ljubitelje domaćih proizvoda i proljetnog ugođaja, pokazujući da unatoč vremenskim uvjetima, tržnica ostaje nezaobilazno mjesto za susret, razmjenu i podršku lokalnim proizvođačima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije