Novčane kazne ČSK-u i Dubravčanu, ukori Omladincu (DS) i Bratstvu (J)

NK ČSK Čehovec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog polijevanja pomoćnog suca na kup utakmici igranoj u Čehovcu u kojoj su poraženi od Poleta iz Pribislavca 0:1. NK Dubravčan Donja Dubrava kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog nedolaska na utakmicu mlađih pionira skupine A u Kotoribu.

NK Omladinac Držimurec-Strelec i NK Bratstvo Jurovec se kažnjavaju ukorom jer nisu imali licenciranog trenera na klupi. U ponovljenom slučaju slijedi novčana kazna.

Pozivaju se predstavnici klubova na izvlačenje domaćinstva kup utakmica 1/4 u seniorskoj konkurenciji u petak 16. listopada s početkom u 12 sati u prostoriji Međimurskog nogometnog saveza u Čakovcu.

U proljeće iduće godine na rasporedu su susreti osmine finala juniorskog kupa: Međimurje – Podturen, Jedinstvo (NSD) – ŠN Sveti Juraj, Trnava – Otok, Plavi (Pek) – Sokol, Mladost-Komet (Pr) – Graničar (K)/Dinamo (D), Drava (DM) – Polet (SMNM), Centrometal – Spartak/Kraljevčan i BSK – Jedinstvo (GM).

Ovog vikenda susreti županijskih nogometnih liga počinju u 15:00 sati. U subotu u 1. ŽNL igraju Omladinac (NSR) – Sloboda (M), u 2. ŽNL skupina A Bratstvo (SV) – ČSK te u skupini B Napredak – Sloga (Š), Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec i Vučetinec – Zasadbreg 77. Svi ostali igraju u nedjelju od 15:00 sati.

Mlađe dobne skupine uskoro će biti gotovi s jesenskim dijelom prvenstva. Na konačnoj ljestvici početnika skupine A jesenski prvak je Polet (SMnM) s maksimalnim 21 bodom.

I za kraj vijest da je NK Međimurje registrirao dvojicu novih igrača iz Nogomtnog saveza Brazil. To su Weder Soares de Silva iz Futebol Clube Samambaia i Iago Silva Barbosa iz Esporte Clube Sao Joao da Barra.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije